Forside » Gourmetkylling   
Varegrupper
Kyllinger
Bondegårds is
Spegepølse
Vin
Æg
Grøntsager
Marmelade og Gele'
Syltede grøntsager
Drikkevarer
Foto Gallerier

Information
Om Røllumgaard
Priser på rollumgaard.dk
Sådan finder du os
Åbningstider
Forbehold
For kontokunder.
Gourmetkylling
Forsendelse

Kontakt
Kontakt os
Varebestilling
Nyheder
flere

Røget bryst
DKK 69,00 
Nyheder HEADING_TITLE
Gourmetkylling   Dato: 02. 09. 2014
Nyheds Sammendrag:

Livet som Søndejysk Gourmetkylling fra Røllumgaard adskiller sig markant fra livet som traditionel danskproduceret slagtekylling, og en del fra vores oprindelige Røllumgaard kylling.

Nyheds Indhold:

Livet som Søndejysk Gourmetkylling fra Røllumgaard adskiller sig markant fra livet som traditionel danskproduceret slagtekylling, og en del fra vores oprindelige Røllumgaard kylling.Livet som Sønderjysk Gourmetkylling adskiller sig på flere måder meget fra traditionelle slagtekyllinger.


 Først og fremmest lever Sønderjysk Gourmetkylling fra Røllumgaard næsten dobbelt så længe som traditionelle slagtekyllinger. De traditionelle slagtekyllinger bliver som oftest slagtet ved en alder på 30 – 36 dage, vores Sønderjyske Gourmetkylling bliver slagtet ved ca. 60 dage. Med en så stor forskel på antal levedage bliver vores Sønderjyske Gourmetkylling selvfølgelig større end traditionelle slagtekyllinger.


 


Men på grund af foderets sammensætning vokser vores Sønderjyske Gourmetkylling meget langsommere end traditionelle slagtekyllinger. For foderet, som vi giver vores Sønderjyske Gourmetkyllinger, er det der gør den næste store forskel på vores kyllinger og traditionelle slagtekyllinger. Hos de Sønderjyske Gourmetkylling fra Røllumgaard består den største del af foderet af havre og majs, derudover får de en blanding af soja, solsikke, hvede og lucerne plus vitaminer og mineraler. Dertil kommer, at vores kyllinger har fri adgang til hø, der indeholder frø og blade af græs og forskellige urter som vokser på engen i nærheden af gården.


 


Den næste store forskel på de Sønderjyske Gourmetkyllinger og traditionelle slagtekyllinger er den plads kyllingerne har at bevæge sig på. Vores kyllinger har næsten 10 gange så meget plads at boltre sig på som traditionelle kyllinger, og da vi bruger en blanding af halm og majsensilage som strøelse til vores kyllinger, er der altid megen aktivitet i stalden. Det bevirker at vores kyllinger får stærkere ben og bedre udviklede muskler og da muskler er lige med kød, har adgang til mere plads stor indflydelse på det færdige produkt.


 


Alle disse forskelle gør at den Sønderjyske Gourmetkylling fra Røllumgaard ender med at blive en markant bedre oplevelse når den ligger på middagsbordet, uanset om det er som hel kylling, parteret kylling eller røget kylling. Kyllingen kan fra omkring 1/11 2014 købes i Røllumgaards egen gaardbutik, i Røllumgaards webshop http://rollumgaard.vinja.dk/webshop/ eller hos enkelte andre gaardbutikker og specialbutikker, se listen over disse butikker på vores hjemmeside http://www.rollumgaard.dk/.Artikel statistik:
Læst:7305
Besvarelser: 0
Skriv en anmeldelse Fortsæt
Sidste Nyheder
Tv syds indslag om Røllumgaard

Gourmetkylling

Lille video om Røllumgaard

Åben gaard 2012

Betal med dankort

Nyhedsbrev

 

 Her fås også       Røllumgaardkyllinger

 

I butikken

Frydendal ismejeri, Dybbøl. www.frydendal-ismejeri.dk/

Goods Gårdbutik, Stevning.www.freewebsite-service.com/jgood/Om%20os.php

Kroghs Grønt, Sotrup. www.kroghs-groent.dk/

Rønhaveslagteren. www.ronhaveslagteren.dk/

Lindegården, Hajstrup   www.lindegaardens.dk/

 

 

 osCWeb CMS
  18. 10. 2019     855244 hits siden 27. 11. 2008  
Gaardbutik Røllumgaard • Røllum Bygade 53, Røllum • 6200 Aabenraa
Tlf. +45 7461 3359 • E-mail: